Geniet van Friesland en de Friese Meren

Het volledig toegankelijk watersportcentrum It Sailhûs ligt in het Friese watersportdorp Elahuizen, direct aan het water. Je kunt zo wegzeilen of op het grote terras aan de haven genieten van het prachtige uitzicht, de fiets pakken en genieten van het afwisselende landschap of één van de vele historische dorpen of steden bezoeken. It Sailhûs is een fantastische uitvalsbasis voor iedereen. 

Boek samen met vrienden of familie een prachtig, volledig toegankelijke 4- tot 6- persoons vakantiewoning of de groepsaccommodatie. It Sailhûs is rolstoeltoegankelijk en is voorzien van alle comfort en de benodigde aanpassingen (hoog/laag bedden en sanitair, tilliften en toegankelijke keukens).

Kom vergaderen en laat je inspireren door het weidse uitzicht over de Fluessen. It Sailhûs is een uitstekende plek om – weg van de dagelijkse hectiek – van elke bijeenkomst een succes te maken.

 

 

 

It Sailhûs is één van de accommodaties van SailWise, de enige aanbieder in Nederland van meerdaagse en uitdagende watersportactiviteiten en -vakanties voor mensen met een beperking. www.sailwise.nl

Volledig toegankelijk appartement, Elahuizen