Luxueus genieten

Rolstoelvriendelijke accommodaties

It Sailhûs is een rolstoelvriendelijke accommodatie voor mensen met een beperking. Dit voormalige kaaspakhuis ligt aan de Fluessen in het Friese dorp Elahuizen. Met een prachtig uitzicht op het water, is dit een rolstoelvriendelijke uitvalsbasis voor allerlei activiteiten op en om het water.

Aangepaste vakantiewoningen en groepsaccommodatie

It Sailhûs beschikt naast een aangepaste groepsaccommodatie over vier prachtige, volledig aangepaste en rolstoelvriendelijke 4- tot 6-persoons vakantiewoningen. De aangepaste appartementen en groepsaccommodatie zijn van alle gemakken voorzien (hoog/laag bedden en sanitair, tilliften en toegankelijke keuken). En er zijn aangepaste vaarmaterialen aanwezig, waarmee je zelfstandig of met begeleiding het water op kan.

Inspirerende rolstoelvriendelijke accommodatie en omgeving

Boek samen met vrienden of familie een prachtig, volledig toegankelijke rolstoelvriendelijke  4- tot 6- persoons appartement of de groepsaccommodatie. Informeer naar de vele uitvalsmogelijkheden die er zijn: van zeilen in een van onze boten tot het bezoeken van historische Friese dorpen en steden. Van een wandeling in de omgeving tot bezoeken van een mooi museum. Een verblijf in It Sailhûs zal je nooit vervelen, een verblijf in It Sailhûs zal je altijd inspireren.

Beschikbaarheid accommodaties

Selecteer hieronder uw gewenste huur periode:

  • Niet beschikbaar
  • Geselecteerd
  • Beschikbaar