Aangepaste groepsaccommodatie

Samen genieten!

Aangepaste groepsaccommodatie

Genieten van de mooie Friese natuur, cultuur snuiven en sûkerbôle eten. Ontdek Friesland vanuit onze aangepaste groepsaccommodatie in het unieke watersportcentrum It Sailhûs. Onze aangepaste groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien.

 

Groepsaccommodatie direct aan het water

De wind door je haren, buiten actief bezig zijn op en om het water en grenzen verleggen. Je kunt zo wegzeilen of op het grote terras aan de haven genieten van het prachtige uitzicht, de fiets pakken en genieten van het afwisselende landschap of een van de vele historische dorpen of steden bezoeken.

Bij SailWise kun je met een groep ook meerdaagse arrangementen boeken, inclusief het huren van zeilboten. Wij zorgen voor voldoende ervaren watersportinstructeurs. De groep is zelf verantwoordelijk voor het (laten) verzorgen van de noodzakelijke ADL-hulp.

Genieten van Friesland en de Friese meren? Genieten van de meerwaarde van watersport? Een aangepaste groepsaccommodatie direct aan het water?  Boek dan de aangepaste groepsaccommodatie van It Sailhûs.

Aangepaste groepsaccommodatie met alle comfort voorzien

De aangepaste groepsaccommodatie is voorzien van alle comfort: naast een ruime eetkeuken, een lounge ruimte en buitenterras beschikt de accommodatie over 4 appartementen met elk een ruime woonkamer voorzien van een comfortabele 2-persoons slaapbank, twee slaapkamers en twee badkamers. De gehele groepsaccommodatie is rolstoeltoegankelijk en onder andere voorzien van hoog/laag bedden en sanitair, tilliften en een lift naar de appartementen.

Meerwaarde aangepaste watersport

Watersporten bij SailWise is meer dan alleen genieten op het water. Wist je dat watersport een ideaal middel is voor revalidatie, re-integratie, sociaal contact het ontdekken en verleggen van grenzen? Veel mytylscholen, groepen uit het speciaal onderwijs, woongroepen en revalidatiecentra maken daarom jaarlijks gebruik van ons aanbod


“Lieve lieve SailWise-mensen. Onverwacht …. Ongepland ….., maar wat een prachtige week met alleen maar mooie mensen. Zeker voor herhaling vatbaar! Voor alle toekomstige gasten …. Geniet!”


“Dat ik in staat was om zoveel te zeilen, heeft me zoveel vertrouwen gegeven. Vooraf had ik niet verwacht dat ik zoveel kon.”

Optie aanvragen?

Selecteer hieronder uw gewenste huur periode:

  • Niet beschikbaar
  • Geselecteerd
  • Beschikbaar