Aangepaste vakantiewoning

Onbeperkt genieten!

Aangepaste vakantiewoning

De wind door je haren, buiten actief bezig zijn op en om het water en grenzen verleggen. Genieten van de mooie Friese natuur, cultuur snuiven en sûkerbôle eten. Ontdek Friesland vanuit een van onze aangepaste vakantiewoningen in het unieke watersportcentrum It Sailhûs. Onze vier aangepaste appartementen zijn van alle gemakken voorzien.

It Sailhûs biedt volop uitvalsmogelijkheden

Je kunt zo wegzeilen of op het grote terras aan de haven genieten van het prachtige uitzicht, de fiets pakken en genieten van het afwisselende landschap of een van de vele historische dorpen of steden bezoeken. Uw aangepaste vakantiewoning in It Sailhûs biedt volop uitvalsmogelijkheden!

Genieten van Friesland en de Friese meren? Een aangepaste vakantiewoning direct aan het water?  Boek dan samen met vrienden of familie een van onze volledige rolstoeltoegankelijke appartementen in It Sailhûs.

Een aangepaste vakantie met alle comfort voorzien

It Sailhûs beschikt over vier prachtige, volledig aangepaste 4- tot 6-persoons vakantiewoningen. Deze appartementen zijn ruim van opzet en voorzien van alle comfort: naast een grote woonkamer zijn er twee slaapkamers en twee badkamers. Elk appartement is rolstoeltoegankelijk en onder andere voorzien van hoog/laag bedden en sanitair, tillift en een toegankelijke keuken.

Aangepaste vakantie op maat

It Sailhûs beschikt over een kleine vloot van (aangepast) vaarmateriaal. Ook als u zelf niet kunt zeilen, zijn er volop mogelijkheden. En tijdens uw verblijf kunt u de professionele zorg blijven ontvangen die u gewend bent. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

It Sailhûs: voor uw aangepaste vakantie op maat in uw aangepaste vakantiewoning


“Wat een superfijne plek. Alles tot in de puntjes verzorgd. Top! We zijn met z’n allen weer heerlijk opgeladen.”


“En hoewel de regen met bakken naar beneden kwam, hebben we genoten van een dagje varen op de pontonboot, helemaal naar Heeg en Woudsend … Fijn huisje!, de kinderen vonden het ook heerlijk. Dank je wel!”

Beschikbaarheid appartementen

Selecteer hieronder uw gewenste huur periode:

  • Niet beschikbaar
  • Geselecteerd
  • Beschikbaar