Bijzondere vergaderlocatie

Bijzondere vergaderlocatie

Met een prachtig uitzicht op het water, is deze bijzondere vergaderlocatie it Sailhûs een uitstekende plek om – weg van de dagelijkse hectiek – van elke vergadering een succes te maken.

Deze bijzondere vergaderlocatie bevindt zich op de begane grond in It Sailhûs, een moderne watersportaccommodatie gelegen in het Friese Elahuizen. U heeft de beschikking over een grote open keuken, op aanvraag verzorgt het team van It Sailhûs ook lunch, borrel of diner. Vanzelfsprekend zijn een beamer en flipover beschikbaar. Heeft u nog andere wensen voor uw vergadering, dan horen wij dat graag.

It Sailhûs heeft een prachtig groot terras direct aan het water. Naast een vergaderruimte (6 tot 18 personen) is het ook mogelijk om te overnachten in de aangepaste vakantiewoningen van It Sailhûs.

Vergaderlocatie aan het water

U hebt de mogelijkheid om bij het vergaderarrangement – indien beschikbaar – de catamaran Beatrix te huren (voor max. 12 personen). Zeilend op de Beatrix kun je je hoofd leeg maken, even genieten op het water van de rolstoeltoegankelijke catamaran en vol inspiratie weer van boord gaan.

De catamaran Beatrix was in 2005 het nationale geschenk van de Nederlandse bevolking aan destijds Koningin Beatrix. De organisatie SailWise heeft deze catamaran weer geschonken gekregen om watersportactiviteiten aan te bieden voor mensen met een beperking. Door gebruik te maken van onze bijzondere vergaderlocatie draagt u bij aan mede mogelijk maken van het aanbod voor mensen met een handicap.

Kortom, een bijzonder vergaderlocatie in meerdere opzichten: niet alleen vanwege de ligging en de faciliteiten, maar ook een manier om invulling te geven aan uw mvo-beleid.

Praktische informatie

Wilt u gebruikmaken van deze bijzondere vergaderlocatie neem dan vrijblijvend contact op voor het aanvragen van een offerte.

Een indicatie: prijs vanaf € 175,- voor een dagdeel (ochtend, middag of avond) en € 295,- voor een dag (incl. btw). Prijzen zijn inclusief koffie, thee, bronwater en wat lekkers bij de koffie. Lunch, diner, borrel met hapjes of overnachten op aanvraag. Parkeren is gratis.


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Polaroid afbeelding

“It Sailhûs biedt hetgeen dat wordt beloofd: uitstekende vergaderplek, prachtig uitzicht en niet te vergeten de heerlijke lunch verzorgd door de meewerkers van Boerderij Kleurrijk.”


“It Sailhûs is een inspirerende omgeving. Met een groep van 18 studenten hebben we een tweedaagse georganiseerd, met prima catering en uitstekende kamers.”